E-BÜLTEN HAKKIMIZDA KÜNYE ABONELİK
REKLAM İLETİŞİM İÇİNDEKİLER
tarlasera’nın Ocak sayısı, ilgi ve kazanç alanı tarım olan herkes için bambaşka bir dergi deneyimi sunuyor. İçeriğe göz gezdirin.
Aylık Tarım ve Kültür Dergisi tarlasera’ya abone olmak çok kolay! tarlasera’nın düzenli takipçisi olmak için tıklayın.
Sayfalarını keyifle çevirip bir çırpıda okuyacağınız tarlasera’nın son sayısı bir tıkla ayağınıza gelsin!
26.11.2012 16:40:20
Bitki besleme sektöründe 13 yıldır faaliyet gösteren İzotar, yeni yıla yeni logosu ile girmeye hazırlanıyor.
İzotar yeni logosunda alışılan sıcaklık, hizmet, kalite ve güveni korumak için eski çizgilerinden ödün vemiyor. İzotar, 13 yıldan sonra değiştirdiği yeni logosu ile geleceğe bakışını küçük ama 3 önemli farklılıkla ifade etmeyi tercih etti. Logo renginin koyulaşması bitki besleme alanında kazanılan her gün derinleşen bilgi birikimi ve baskınlaşan tecrübeyi, “a” harfi içinde yer alan yaprağın eski logodakinin tersine yukarıya bakıyor olması geleceği düşünen ve geleceği çizen bir firma olduğunu, eski logoda küçük “r” harfi ile biten yazının büyük “R” harfi ile bitmesi ise kalitede orijinallik ve firmadaki büyümeyi simgeliyor.
İlk bakışta eski logo ile arasında büyük farklılıklar görünmeyen yeni logo, farklılıkları detaylarında saklıyor. Bu farklılıklarla firmanın gelecek vizyonu hakkında ipuçları veriliyor. Yeni logosunda İzotar, müşterilerince alışılan kalite ve hizmeti, detaycı çalışmaları ve gelecek vizyonu ile yarınlara güvenle taşıyacağının altını çiziyor.
Yorumunuz Gönderildi
Yorum Yap
Başka yerde bulamayacağınız tarım ve kültür haberlerini düzenli olarak almak için aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi yazın ve gönder butonuna tıklayın; tarlasera e-bülten adresinize gelsin!
Antioksidan özelikleriyle bilim insanlarının dikkatini çeken aronya, siyaha çalan kopkoyu mor rengini de bu yönüne borçlu. Meyve kısa bir süre önce adapte olduğu Türkiye topraklarında da üretimini hızla arttırıyor.
Zirai mücadelede kullanılan araçlara ilişkin yeni yönetmelik taslağı, insansız hava araçları ve drone’ların bitki koruma uygulamalarında kullanımını düzenliyor.
Tarım arazinizde ya da doğa yürüyüşlerinde rastladığınız yabani bir bitkiyi görür görmez tanımak ister miydiniz? PlantNet isimli akıllı telefon uygulaması bu zorlu görevi yerine getirmeye aday.
Yıllar önce bir “şaka” ile başlayan, ardından bir gizem bulutuna dönüşen ekin daireleri, bugün ise sanatçıları, üreticileri, girişimcileri ve tarıma ya da görsel sanatlara meraklı pek çok insanı bir araya getiren bir kültür öğesi olarak arazileri süslemeye devam ediyor.
Yeni yılın ilk sayısını okurlarıyla buluşturan Aylık Tarım ve Kültür Dergisi tarlasera, bu ayki Kapak Konusu sayfalarında tüm yönleriyle toprak analizini inceliyor.